PŘEDKRMY A POMAZÁNKY
POLÉVKY
Indická polévka z červené čočky
Krémová polévka z pečeného květáku, pórku a mrkve
HLAVNÍ JÍDLA
Bramborový paprikáš (Paprikás krumpli)
Domácí tortilly z pšeničné mouky s fazolovou směsí
Chana masala|vegan (Cizrna na indický způsob)
Kapustová směs s batáty a česnekovým dipem
Kapustové karbanátky (vegetarian)
Kořeněná červená čočka (Masala masoor dal)
Krupoto s červenou paprikou a pórkem
Mujaddara – tradiční pokrm z Blízkého východu
Polenta se zeleninou (Frascatula di polenta di grano e verdure)
Shakshuka (rajčatová směs s vejci) – oblíbená snídaně Blízkého Východu
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Vegetariánský segedínský guláš
TĚSTOVINY
Cannelloni se špenátem a tofu ricottou
Těstoviny orecchiette s brokolicí
ZELENINY A PŘÍLOHY
DEZERTY A SLADKÉ
Raw sladkosti
Datlové kuličky s kakaem a ořechy
Mangový dort s čokoládovou polevou
Ostatní sladké (pečené, teplé,…)
Mrkvový koláč|vegan, bez lepku
Nejrychlejší jablkové knedlíky
Netradiční koláč s mákem a červenou řepou
Poctivé cookies z ovesných vloček s čokoládou
Rychlý letní dezert z černého rybízu
NÁPOJE